Cornel Palade, momente de spaimă, după ce fiica lui a fugit de acasă: Am căutat-o de am înnebunit

Cornel Palade și-a  amintit de perioada în care fiica sa fugea de-acasă. Actorul a povestit momentele de spaimă prin care a trecut.

Ada și Cornel Palade, pe care telespectatorii Antenei 1 îi vor vedea sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:00, la Te cunosc de undeva!, cu o transformare în Nancy și Frank Sinatra sunt foarte încântați de faptul că ruleta personajelor le-a dat să imite acest celebru duet tată-fiică.

Prilej pentru Cornel Palade să-și amintească de năzdrăvăniile pe care le făcea fiica sa în copilărie, când fugea de-acasă. "Odată am căutat-o de am înnebunit. Am zis: Nevastă, dacă n-o găsim, să sunăm la Poliție! Aveam spectacol la „Tănase" (n.n. Teatrul de revistă "Constantin Tănase") în ziua aia, s-a deschis cortina, a început prologul, am intrat eu și Romică (n.n. Romică Țociu) la deschidere și, când mă uit, pe cine văd în primul rând? Pe fiică-mea! Când am văzut-o, am uitat textul...", povestește Cornel.

"Mi-a adus-o de mână Adrian Enache"

"Am mers atunci pe jos de pe Ștefan cel Mare până în Piața Victoriei", adaugă Ada.

"Altă dată, a fugit de la hotelul Caraiman la care stăteam în Mamaia, la hotel Parc, unde erau niște tobogane. Mi-a adus-o de mână Adrian Enache", continuă Cornel.

Ce melodie din repertoriul lui Nancy și Frank Sinatra vor cânta Ada și Cornel Palade și cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a transforming show-ului Te cunosc de undeva!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel