Cornel Palade, despre ruptura de Romică Țociu: L-a apucat la bătrâneţe! Am făcut un pas în spate

Cornel Palade a făcut dezvăluiri despre ruptura dintre el și Romică Țociu.

Cornel Palade şi Romică Ţociu au fost de nedespărțit ani de zile atât pe scenă, cât și în emisiuni, pe litoral, pe micile noastre ecrane.

Anii au trecut, iar după 20 de ani, cei doi mai joacă împreună doar pe Litoral. 

De ce s-a destrămat cuplul Cornel Palade - Romică Țociu

Plecarea lor din teatru a lăsat o rană adâncă, iar Cornel Palade, în vârstă de 69 de ani, susţine că nu are vreo explicaţie pentru destrămarea cuplului atât de bine sudat de pe micile ecrane, dintre el şi Romică Ţociu.

"Nu ştiu sincer ce s-a întâmplat. Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare. Şi uşor, uşor am dispărut. Dacă s-a crezut că e o reţetă mai viabilă cea în care Palade nu mai apare, am făcut un pas în spate. Dar, personal, nu cred că a fost o alegere bună!", a declarat Cornel Palade pentru impact.ro.

Deși a adăugat că nu se pune problema unor certuri între ei, Cornel Palade a adăugat: "eu sunt un om educat. Las mereu loc de bună ziua oriunde mă duc, nici nu contează asta, fiindcă aşa am fost învăţat.

Sunt apt combatant, cum se spunea pe vremuri. Nu mi-a dispărut nici cheful de muncă, nici cheful de a face glume bune.

Iar starea de sănătate încă mă ajută, deci pot oricând să accept orice ofertă de la televiziune. Îmi doresc însă sincer să fie una rezonabilă, fiindcă să joc pe gratis nu mai accept nici eu!", precizează Cornel Palade.

Cornel Palade se apucă de cântat

"Ştiu că o să zică unul sau altul că l-a apucat şi pe Palade cântatul la bătrâneţe. Asta e, mă voi face că nu-i aud. Puţini ştiu că înainte de a deveni o vedetă a umorului, eram şi sunt încă pasionat de muzică. Aşa m-am întors la prima mea dragoste.

Nu m-am decis ce titlul îi voi pune albumului meu. Ce vă pot garanta însă de pe acum e că cele 15 melodii vă vor mişca. Versurile sunt ale mele, cu rime care nu dau din coadă ca la ştim noi cine, nu dăm nume. La linia melodică, recunosc, m-am mai consultat cu câţiva amici buni, de specialitate. Vor fi 15 melodii de suflet, de petrecere, de viaţă, aşa cum ne plac nouă, românilor.

Din toamnă mă apuc să bat pe la uşile caselor de producţie şi sper să am şansa să arăt ce pot!", a dezvăluit Cornel Palade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel