Cornel Diaconu a MURIT. Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, REACȚII

Marele regizor Cornel Diaconu a murit, iar soprana Felicia Filip și regizorul Cristian Mihăilescu au spus câteva cuvinte în memoria acestuia, la Realitatea, în emisiunea Emmei Zeicescu.

"Din modul în care l-am cunoscut, nu a lăsat niciodată să se înțeleagă că este bolnav. Acest om a fost înconjurat de oameni, de foarte multă iubire, este clar! Dar dincolo de aceasta, o clipă nu a suferit. Cel puțin, până în ultimele momente, nu a lăsat să se vadă acest lucru. Tot timpul avea ceva de făcut, tot timpul avea ceva de spus, să îi pună pe alții în lumină în viitor. Avea proiecte, foarte multe proiecte și este una dintre cele mai luminoase personalități pe care am cunoscut-o", a spus cu emoție soprana Felicia Filip.

Citește și: Cornel Diaconu a murit

"A fost un mare caracter"

"Suntem prieteni și vom fi prieteni pentru că regizorul Cornel Diaconu răspândea în jurul lui acest sentiment de căldură și de prietenie . A fost mai mult decât un excelent regizor, chiar mai mult decât un făuritor de mari evenimente pt că el a fost un făuritor de mari evenimente. El a fost un catalizator de energii și de talente. El inventa în permanență ceva pentru a te face mai bun, pentru a te stimula să gândești lucruri în plus pentru tine și pentru ceilalți. O căldură, o discreție. Mai presus de inteligență, mai presus de talent, apreciez și caracterul. Ori Cornel Diaconu a fost un mare caracter", a spus Cristian Mihăilescu, regizor de operă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel