Cum își îngrijește Corina Caragea părul. “Nu cred în…”

Corina Caragea este mereu invidiată pentru pooaba sa capilară. 

Are un păr lung și bogat și este adesea întrebată cum și-l întreține. Vedeta Pro TV a răspuns tuturor întrebărilor de acest gen pe blogul său, postând un articol în care dezvăluie marele secret al întreținerii părului.

(oar_w460)

                               Surse foto: Facebook

“Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect și că sunt în poziția în care să dau sfaturi. Am doar o moștenire genetică pe care o întrețin. Nu cred în produsele "miraculoase", care să mă transforme peste noapte. Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit – spălat și tuns la vârfuri la timp. Aceștia sunt primii pași pe care eu îi fac. Apoi, părul meu are culoarea lui – castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roșu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări și alte atașamente false”, spune prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV, pe blogul său, www.corinacaragea.ro . 

(oar_w460)

(oar_w460)

“Ce mai fac pentru părul meu? Îi prepar o mască naturală atunci când, ca în viața oricărui om, am perioade în care îmi cade în mod alarmant, de exemplu. Masca o prepar singură din: ulei de ricin, ulei de măsline, gălbenușuri de ou, Bitter suedez, vitamina A uleioasă și vitamina E. Gramajele diferă în funcție de podoaba capilară a fiecăruia. Recunosc, masca nu este tocmai frumos parfumată și colorată, dar na, babă suferă la frumusețe. Lăsând gluma la o parte, pe mine chiar m-a ajutat această combinație. Alături desigur de protecția pe care i-o ofer părului meu - să îl spăl, să îl tund la 3 luni, să îl feresc la plajă, dar și în piscină, să nu îl încarc excesiv cu produse de styling și să nu îl chinui cu transformări bruste”, a mai adăugat vedeta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel