CONTROVERSA MOMENTULUI. De ce Vulpița și Viorel, deși au Covid-19, nu sunt internați și stau acasă

După ce s-a aflat că Vulpița și Viorel au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus, a apărut un val de întrebări. De ce sunt cei doi acasă, în izolare, în loc să stea internați, la spital? Avem răspunsul!

Pare-se că, potrivit celor transmise de reporterul Acces Direct, soții Stegaru au fost sâmbătă noapte, cu ambulanța, la mai multe spitale din Capitală, în căutarea unor locuri libere. Doar că, ei fiind asimptomatici și spitalele având problema locurilor libere, cadrele medicale i-au sfătuit pe cei doi să meargă la domiciliu și să păstreze regulile izolării. 

„Veronica și Viorel au avut parte de vizita cadrelor medicale la miezul nopții. Sâmbătă noapte, soții Stegaru au fost preluați de o ambulanță și, în primă fază, duși la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș. După minute bune, cum mi-au povestit cei doi, acolo li s-ar fi luat temperatura și tensiunea. Li s-ar fi comunicat că nu sunt locuri disponibile și ar trebui să meargă în altă parte”, a povestit reporterul Acces Direct.

„Zis și făcut. Au urcat în ambulanță și și-au continuat drumul. Din păcate, la fiecare spital, aceeași problemă: lipsa locurilor disponibile. Peripețiile lor s-au încheiat abia spre dimineață, când ultimul spital la care au ajuns a fost Victor Babeș, unde li s-a comunicat că nu au locuri libere și că trebuie să meargă acasă, să respecte regulile izolării”, a mai explicat Ludmila.

Mirela Vaida a completat apoi că „această problemă care deranjează foarte mulți români e că *Dacă eu mă simt bine, de ce mă pui să stau în casă două săptămâni... Sunt și asimptomatici (...) Situația în București ar fi aceasta: că nu sunt locuri în spital. Și atunci, rămâi acasă, respecți regulile, cei de la DSP te sună”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel