Urmărește emisiunea live


Connect-R, halucinant. Cum critică un șofer Uber pentru că nu purta el corect masca

Connect-R a fost testat pentru coronavirus și a povestit despre experiența sa, dar și despre cum s-a simțit umilit de către un șofer Uber, din cauza măștii de protecție.  

Connect-R s-a filmat în timp ce se afla pe holurile spitalului și le-a dezvăluit fanilor săi că urmează să se testeze pentru COVID-19. Chiar dacă fanii s-au panicat, artistul i-a liniștit imediat și le-a spus că nu are simptome specifice, ci a fost nevoit să se testeze pentru a-și face alte analize. ”Facem testul COVID, ca să putem să facem și alte analize. Avem nevoie de testul COVID. Sunt la Fundeni. Așa că, doamna doctor, hai! Ne vedem!”, a spus Connect-R.

Connect-R, certat de către un șofer

Artistul a povestit că recent și-a comandat un taxi pentru a-și rezolva niște treburi, iar în momentul în care a urcat, șoferul a început să țipe la el, pentru că nu purta masca în mod corespunzător, iar în opinia lui, Connect-R trebuia să își tragă masca mai sus de nas. Cântărețul le-a mărturisit fanilor că existau în mașină două panouri despărțitoare și că reacția șoferului a fost exagerată.

”Deci, șoferul a început să facă crize de nervi: ”Domne, trage-o mai sus un pic! Acoperă nasul, acoperă nările, te rog frumos!”. Țin să menționez că mașina era absolut baricadată. Avea vreo două panouri de sticlă, despărțitoare, bandă izolieră.

Oameni buni, nu o luați razna. Nu înnebuniți! Încercați să vă calmați, pentru că, cu o minte atât de încărcată cu subiectul ăsta, riscați Doamne iartă-mă să intrați în vreun copac. Când vă uitați în spate de 10 ori să vedeți dacă clientul are masca pusă la milimetru… poate intrați în vreun copac! Calmați-vă! Numai cu o minte limpede poți să treci hopul, ok?”, a spus Connect-R, citează cancan.ro.

Ceea ce nu ia în calcul Connect-R este că în acea mașină ”baricadată”, în locul lui urma să se urce un alt client, iar înaintea lui a fost, de asemenea, un alt client. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel