Connect-R, în fustă scurtă și cu tocuri: Pantofii, făcuți la comandă - Foto

Cu o perucă blondă, fustă scurtă și tocuri de 12 cm, așa va urca Connect-R pe scena de la "Te cunosc de undeva!", sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, în primul său rol în travesti, când o va imita pe Tina Turner. 

Pentru această spectaculoasă transformare, Connect-R a stat șase ore la machiaj. Și mărturisește că cel mai frică i-a fost de mersul pe tocuri.

"Cel mai greu mi-a fost să merg pe tocuri. Aveam în picioare pantofi marimea 44,5, făcuți la comandă, cu tocuri de 12 cm. Am stat mult și la machiaj: șase ore. Și mai e ceva. Nu reușesc să mă obișnuiesc cu bărbieritul zilnic, deși mulți îmi spun că fără barbă arăt cu mult mai tânăr", spune Connect-R.

Artistul mărturisește că nu a fost chiar în largul său îmbrăcat în haine femeiești. "M-am simțit ciudat, aiurea... un monstruleț (râde). Însă "Te cunosc de undeva!" este pentru mine o distracție profi foarte frumoasă. Chiar e fun", mai spune acesta.

Ce reacție vor avea jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan atunci când îl vor vedea pe Connect-R transformat în Tina Turner, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel