Concurentă Chefi la Cuțite”, în fața Marelui Zid

O fostă concurentă a emisiunii culinare "Chefi la cuțite”, Mihaela, vrea să demonstreze că tensiunea și emoțiile unui verdict final nu îi influențează siguranța în situații limită și speră ca întâlnirea cu Marele Zid să fie cel puțin la fel de norocoasă ca întâlnirea cu cei trei chefi la masa de jurizare. 

A venit în concurs alături de soțul ei, Johnny, cu care împărtășește o frumoasă căsnicie de mai bine de 14 ani. Drumul lor nu a fost întotdeauna lipsit de griji, iar condiția de sănătate a fiului lor ce suferă de autism a fost mereu prioritară în alegeri.

Ambii visează să îi ofere copilului o viață mai bună, iar cu banii câștigați speră să îl înscrie pe băiat într-un program de terapie asistată cu delfini, dovedită a fi extrem de eficientă pentru afecțiunea ce i-a limitat evoluția normală.

Intensitatea și emoțiile vor fi dublate de natura imprevizibilă a show-ului, de aceea saltul către risc, sau către variantele sigure rămâne o alegere pe care fiecare o va avea de luat. Degajarea și optimismul familiei Mălăin este un avantaj, dar nu definitoriu, căci Marele Zid poate fi cucerit doar printr-un joc strategic al unor coechipieri ce anticipează mișcarea celuilalt.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel