Concertul Lady Gaga din România, în costume extravagante

Lady Gaga promite un show cu adevărat grandios pe data de 16 august, acesta urmând să se desfăşoare pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii. Cu o anvergură de aproximativ 150 de metri şi o înălţime de 26 de metri, întreaga construcţie stabileşte un nou record pe piaţa de concerte din România, aceasta fiind totodată, potrivit organizatorilor, cea mai mare scenă din lume construită vreodată pentru turneul unui artist, informează Mediafax.

Artista le propune fanilor să fie cât mai creativi, să dea frâu liber imaginației şi să îmbrace costume dintre cele mai extravagante, oferindu-le şansa unui loc în "selectul" Monster Pit. Stilul unic al cântăretei, cu care și-a obișnuit fanii, nu va lipsi nici de această dată.

Întregul amplasament este conceput sub forma unui castel gotic, cu turnuri, sculpturi şi capcane medievale, după cum însăşi Lady Gaga şi l-a imaginat, designul final fiind realizat de propria echipă a artistei, Haus of Gaga. Scena va avea şi o pasarelă lungă de aproximativ 120 de metri, construită sub forma unui semicerc care va delimita zona Monster Pit de Gazonul A. Cântăreața garantează un show de neuitat.

Concertul le oferă posibilitatea tuturor fanilor să se afirme şi să intre în contact cu idolul lor.Ei vor primi brăţări speciale de acces. Aceştia sunt selectaţi  de membrii echipei artistei pentru a face parte din selectul Monster Pit, în funcţie de costumaţia pe care o au. Numele zonei speciale, Monster Pit, are legătură cu modul în care îşi alintă Lady Gaga fanii: „Little Monsters" (monstruleţi).

Ea a venit cu ideea de a crea această zonă la concerte din dorinţa de a-i recompensa într-un fel.Nu se percep bani suplimentari pentru a beneficia de aceste locuri speciale. Totul este conceput pentru a le garanta fanilor o experineţă de neuitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel