Comisia specială, vot decisiv cu privire la Roșia Montană

agerpres comisie rosia montana
agerpres comisie rosia montana

Comisia specială urmează să termine lucrările cu privire la Roșia Montană, miercuri seară. Președintele Comisiei, Darius Vălcov, a precizat că este cvorum pentru a votul final și, chiar dacă va dura mult, pentru că sunt păreri contradictorii, intenționează ca lucrările să se termine miercuri seară, pentru că foarte mulți membri lucrează joi și vineri în teritoriu.

”Am trecut de prima parte, suntem la a doua parte a raportului (raportul va avea trei părți — n.r.). Am trecut de problemele socio-economice, acum am ajuns la cele de patrimoniu cultural, urmează mediu și problemele juridice, așa cum le-am împărțit noi. La final vom da votul pe proiectul de lege.", a spus Vâlcov, scrie Agerpres. El a precizat că în comisie sunt opinii extrem de diverse.

Ulterior, senatorul PSD a precizat că sunt 10 membri, deci cvorumul este asigurat, adăugând: "Am spus de la început că s-ar putea să dureze foarte mult, au trecut 5 ore și jumătate și abia s-a terminat primul subpunct. Durează mult pentru că sunt opinii extrem de diverse și chiar diferite și trebuie cumva să le punem împreună în raport și armonizarea lor nu este așa ușoară. Până acum am reușit", scrie Agerpres, care citează și anumite surse care au spus că decizia nu va fi luată miercuri seară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel