Urmărește emisiunea live


Coliziune cu 3 mașini în Galați. Tată și fiu accidentați mortal în Prahova. Coliziune între PATRU TIR-uri la Caransebeș

Un accident în care au fost implicate patru TIR-uri a avut loc pe centura orașului Caransebeș. În Prahova, două victime se află în stop cardio-respirator. 

Galați. Trei mașini implicate într-un accident 

Trei mașini au fost implicate înt-un accident produs marți după-amiaza într-o intersecție din Galați. Unul dintre șoferi a avut la testarea alcoolscop 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, transmite Mediafax. Potrivit IPJ Galați, accidentul a avut loc la intersecția străzilor Drumul de Centură și Constantin Levaditti.

Din primele verificări a reieșit că două mașini conduse de doi bărbați, de 40 și 23 de ani, ar fi întrat în coliziune. În urma impactului, una dintre mașini ar fi fost proiectată în alt autovehicul care circula regulamentar. În urma accidentului, a rezultat rănirea primilor doi șoferi și a unui pasager, de 25 de ani. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

La testarea alcoolscop, bărbatul de 40 de ani a avut valoarea de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Update. Victimele din Prahova au decedat

Cei doi pietoni, tată și fiu, care au fost loviți marți seara de o mașină pe DN 1B, în județul Prahova, au fost declarați morți de echipajele medicale, transmite Mediafax.

Potrivit ISU Prahova, este vorba de doi bărbați, de 42 și 19 ani, care au fost loviți de o mașină pe DN 1B, în dreptul localității Bucov. Aceștia erau în stop cardio-respirator la sosirea echipajelor.

„Nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarați decedați de către echipajele medicale”, a transmis ISU.

Polițiștii fac cercetări la fața locului. Se pare că șoferul mașinii are 19 ani. În zonă, traficul este îngreunat, circulația desfășurându-se alternativ.

Tată și fiu, accidentați în Prahova

Doi pietoni, tată și fiu, au fost loviți de o mașină marți seara pe DN 1B, în Prahova. Victimele sunt în stop cardio-respirator, informează Mediafax. Accidentul a avut loc pe DN 1B, în dreptul localității Bucov. Doi pietoni, tată și fiu, au fost loviți de o mașină.

Din primele informații ale ISU Prahova, cei doi sunt în stop cardio-respirator. Echipajele medicale fac manevre de resuscitare. La fața locului au fost mobilizate o mașină de stingere și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Accident la Caransebeș

Un accident în care au fost implicate patru TIR-uri a avut loc marți pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. O persoană a murit, relatează Mediafax. Potrivit ISU Caraș-Severin, în urma impactului, o persoană a fost încarcerată, iar ulterior a fost declarată decedată.

O altă persoană care a suferit o fractură la picior a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș de catre echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

Un TIR este răsturnat


Unul dintre cele patru TIR-uri, încărcat cu grâu, este răsturnat. Conform IPJ Caraș-Severin, traficul rutier în zonă este blocat. Circulația este deviată prin municipiul Caransebeș, din sensurile giratorii Buchin și Jupa și intersecție Iaz.

Accident în Capitală. Patru mașini implicate, victime transportate la spital

Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc luni seara în Capitală, la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Strada Teheran, a informat Brigada Rutieră, conform Agerpres.  În accident au fost implicate patru autovehicule, din care două în mişcare şi două staţionate.

Brigada Rutieră a fost sesizată luni, 15 noiembrie, în jurul orei 21.05, prin apel la numărul de urgenţă 112, cu privire la producerea evenimentului rutier. Astfel, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa pe Calea Dorobanţi dinspre Piaţa Dorobanţi către Piaţa Charles de Gaulle, când a ajuns la intersecţia dintre Calea Dorobanţi şi Strada Teheran a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie.

Din impact, primul autovehicul a pătruns pe trotuar, a lovit un stâlp şi a avariat două autovehicule parcate pe trotuar. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel