Coincidență sumbră în cazul morții fratelui Ancăi Badiu

Sumbră coincidență în cazul morții lui Mircea Badiu, fratele fostei cântăreţe din trupa Class, Anca Badiu.

Astăzi, Anca Badiu a aflat că unul dintre cei trei frați ai ei, Mircea, a încetat din viaţă în Spania, în circumstanţe necunoscute, la vârsta de 43 de ani.

O coincidenţă sumbră face ca şi mama artistei să fi încetat din viaţă la aceeaşi vârstă, în urmă cu mulţi ani, scrie libertatea.ro. La 43 de ani, mama Ancăi Badiu a murit din cauza unor complicaţii la inimă şi la plămâni.

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, şi-a pierdut apoi şi tatăl, care a decedat tot în urma unor probleme de sănătate.

Dramă pentru o vedetă! Fratele ei a murit în mod misterios

Vestea că fratele ei s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet asupra Ancăi Badiu. Și asta din cauza faptului că bărbatul plecase în Spania în vacanță și nimic nu prevestea un sfârșit atât de fulgerător.

Chiar înainte cu câteva zile înainte de tragicul sfârșit, Mircea Badiu împărtășea prietenilor săi vestea foarte bună pe care tocmai o primise: "Ziua a început minunat. Tocmai am primit un apel de la managerul meu, care mi-a spus că am fost promovat. De două ori într-un an la această companie nu e deloc rău! Eu aşa cred...", a scris Mircea Badiu pe un cont de socializare. 

Cauzele morţii lui bărbatului în vârstă de 43 de ani încă nu se cunosc. Acesta petrecuse cu o seară înainte într-un club din oraşul în care se afla. După distracție, nimeni nu a mai ştiut nimic de el, până când a fost găsit fără suflare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel