Urmărește emisiunea live


Codin Maticiuc: Trebuie să-și asume. Vom anunța să vină și televiziunea

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

"Dacă nu râdeți la 'Două Lozuri', primiți banii înapoi", a anunțat Codin Maticiuc la emisiunea "Voi cu Voicu", de la Antena 3.

'Două Lozuri' (r. Paul Negoescu) este un film produs în cadrul școlii de actorie Actoriedefilm.ro, proiect inițiat alături de prietenii și colegii săi – Dragoș Bucur și Dorian Boguță. Comedia a fost proiectată de mai multe ori anul acesta la TIFF și a fost un succes de fiecare dată, judecând după hohotele de râs din public. 'Două Lozuri', acestă super-comedie, va fi în cinematografele din ţară din 7 octombrie.

Codin Maticiuc, invitat la Antena 3, a spus că dacă nu râdeți la film, veți primi banii înapoi: "Am făcut un pariu cu Dragoș Bucur și am zis așa: la unul din filmele de la un anumit mall, vom anunța care pe pagina de Facebook 'Două lozuri', mergem acolo, stăm undeva în afara sălii și, la final, cine ne spune că nu s-a distrat și nu a râs, îi dăm banii înapoi. Trebuie să-ți asumi că nu ai înțeles glumele. Noi vom da banii înapoi în bancnote de un leu ca să treacă lumea pe lângă acea persoană și să-și asume. Vom anunța să vină și televiziunea. Cine își asumă să își asume pe bune."

[citeste si]

"Pe lângă faptul că este o comedie foarte bună, este unul dintre puținele filme comerciale românești. Trebuie să ducem lumea în cinema", a mai zis Codin Maticiuc.

'Două lozuri', în regia lui Paul Negoescu („O lună în Thailanda"), îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, și spune povestea comică a unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49...

Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești...

În cadrul campaniei de promovare a filmului Două Lozuri, susținută de AFI Palace Cotroceni și Cinema City Romania, autoturismul Dacia 1300 care "a jucat" alături de Dragos Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguta va fi expus la intrarea FAR din AFI Palace Cotroceni.

Cei care vor să cunoască echipa, să primească autografe și să facă poze cu actorii și Dacia 1300 din film sunt așteptați marți, 4 octombrie, începând cu 19.30 la AFI Palace Cotroceni, intrarea FAR, lângă Dacia 1300 neagră și lucioasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel