Claudia Pavel: "Nu imi doresc pe nimeni în viața mea"

Claudia "Cream" este mamă singură și se descurcă de minune. Copilului ei, Noah, este totul pentru artistă și nu își doreste pe nimeni altcineva în viața ei.

Astăzi, Claudia Pavel împlinește 32 de ani și se declară o femeie împlinită. Nu are nevoie de lucruri materiale și nu simte nevoia unui bărbat în viața ei. Noah, băiețelul artistei, care va împlini 4 ani în câteva zile, este rațiunea ei de a fi și îi este recunoscătoare lui Dumnezeu pentru copilul pe care i l-a dat.

Întrebată în cadrul emisiunii "Vorbește lumea" ce își dorește de ziua ei, artista a spus că nu își dorește nimic, că nu are nevoie de nimic: "Am tot ce îmi trebuie, nu am nevoie de lucruri materiale. Nu îmi doresc pe nimeni în viața mea. Pentru mine, copilul meu e tot. Dacă Dumnezeu îmi va trimite pe cineva în viața mea, e ok, dar nu e ceva ce caut. Nu simt nevoia unui bărbat."

Claudia Pavel a avut o relație de câțiva ani buni cu un baschetbalist american cât timp a locuit în America. În momentul în care cei doi s-au despărțit, Claudia s-a întors în România și a luat decizia de a-și crește copilul singură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel