EXCLUSIV  Claudia Motea, premiată în Israel pentru activitatea sa cultural-artistică. Interviurile Spectacola și DC News

Claudia Motea, la Interviurile Spectacola
Claudia Motea, la Interviurile Spectacola

Actrița Claudia Motea vine la Interviurile Spectacola și DC News, luni, de la ora 19:00, pentru a vorbi despre cartea „SHALOM, ISRAEL!”, care i-a adus trei recunoașteri importante.

Claudia Motea  a primit la Tel Aviv Medalia Guvernamentală Numismatică a Statului Israel ”Kol Israel Haverim”- Prietenii Israelului, pentru activitatea sa cultural-artistică  în direcția dezvoltării legăturilor și prieteniei româno-israeliene. 

De asemenea, actrița a primit un premiu special și pentru cartea „SHALOM, ISRAEL!”. Cartea este sursa de inspirație a piesei de teatru  „SHALOM, ISRAEL!”, cu implicarea Centrului UNESCO, pe care Claudia Motea o va juca împreună cu soprana Arlinda Morava, în regia lui Beatrice Rancea, la Iași, pe data de 28 iunie 2022.

Claudia Motea, actor, regizor, dramaturg, poet, scenarist și producător, a locuit peste 12 ani în Canada. Are dublă cetățenie, dar a revenit în România. Dorul de a juca în limba română a adus-o înapoi pe scena teatrului românesc.

A bifat un succes uriaș prin cartea „Brâncuși, Dragostea mea”, care a fost tradusă în 10 limbi și care a fost transformată în spectacol, în regia lui Beatrice Rancea, în care Claudia Motea joacă 9 personaje: cele nouă femei celebre care i-au fost muze lui Brâncuși: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu. 

Care a fost inspirația cărții „SHALOM, ISRAEL!”, cum a fost primită Claudia Motea în Israel, dar și care sunt proiectele artistice în care vrea să se implice, aflați luni, de la ora 19:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel