Urmărește emisiunea live


Claudia Ghițulescu divorțează: I-am zis că am pierdut sarcina din vina lui. M-a înșelat cu o fată de 20 de ani

Claudia Ghițulescu a anunțat că divorțează, după doi ani de mariaj. 

"Acum doi ani de zile am fost mireasă, m-am căsătorit din dragoste. Așa a fost să fie, să ajungem la divorț. Așa și-a dorit, i-am respectat dorința, eu am luptat să mai dăm o șansă, a dat semne că ar vrea, dar nu a fost să fie. Nu mai stăm împreună de șase luni. Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțit niște chestii. Tensiunile care erau în timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Aproape de trei luni am aflat că am pierdut sarcina. Nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că eu i-am spus că ne-am certat mult în timpul sarcinii și a fost vina lui că am pierdut-o. Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital", a declarat Claudia Ghițulescu, la Acces Direct.

"O știam pe această fată"

Claudia Ghițulescu  a aflat despre relația extraconjugală a soțului ei la scurt timp după ce a pierdut o sarcină.

"Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O știam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferența asta de vârstă. Nu știu cum a intrat în această relație, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soțul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Am avut multe persoane care știau despre această relație, dar ei au vrut să mă protejeze. El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soțul meu.

Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era și soțul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea știe că mi-am dorit să am familie și copil. Eu ca soție am zis să fiu mai înțeleaptă, să ne continuăm căsnicia și să trecem peste. Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorțăm deja, nu mai e cale de întoarcere. N-am vrut să divorțez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect", a mai spus Claudia Ghițulescu, la Acces Direct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel