Ciocolata Belcolade, un brand de succes belgian

Atunci când Puratos Group și-a propus să ofere consumatorilor un produs de calitate, specialiștii firmei au dorit ca ciocolata Belcolade să ofere o paletă completă de gusturi pentru a satisface preferinţele consumatorilor şi clienţilor, precum brutarii, patiserii sau ciocolatierii din lumea întreagă.  Lansată în în 1988, ciocolata autentică belgiană încântă chiar și cele mai pretențioase gusturi în materie de calitate.

De altfel, se poate spune că povestea ciocolatei începe cu Belcolade, un brand de succes, care se bucură de o reputaţie extraordinară în lume, întrucât, pentru Puratos, ciocolata a fost mereu o pasiune.

Conceput de către Puratos în 1988, brand-ul  Belgian Belcolade este produs numai în Erembodegem, lângă Aalst, un centru internaţional de expertiză a ciocolatei. Fondat în anul 2000, centrul a devenit un loc de formare cu adevărat internaţională şi un forum pentru profesioniştii din întreaga lume pentru a face schimb de idei şi a exersa cele mai bune practici în utilizarea ciocolatei.

Ingredientele alese cu grijă, de cea mai bună calitate, precum și savoarea şi gustul acestei ciocolate fabricată cu respectarea procesului tradiţional de producţie - amestecare, măcinare, omogenizare şi temperare -, îmbunătăţit constant de-a lungul timpului, conferă ciocolatei Belcolade textura de 20 de microni, dar și gustul extraordinar de fin pe care îl savurăm în deserturi.

Expertă în ciocolata cu gust, gama Belcolade, precum  ciocolata Oxanti sau ciocolata Belcolade Origins, cuprinde o serie de ciocolate distinse, cu valori nutritive, cu o putere antioxidantă de mare şi de lungă durată, sau cu un set de arome specifice, în funcție de regiunile în care boabele de cacao sunt cultivate.

Ciocolata autentică Belcolade, prin experienţa specialiştilor Puratos, demonstrează ca nu trebuie să renunţăm la micile plăceri ale vieţii, mai ales atunci când acestea sunt la nivelul şi calitatea autentică belgiană.

Membru al Fundatiei Mondiale de Cacao, concernul internațional Puratos Group, al cărui sediu central se află în apropierea Bruxelului, în Belgia, unde compania a fost fondată în anul 1919, se angajează să contribuie la protejarea lumii şi a mediului pentru a permite generaţiilor viitoare să beneficieze de oportunităţile de dezvoltare. Cu o piață ce cuprinde peste 100 de țări din întreaga lume, Puratos Group își propune să devină “parteneri de încredere în inovaţie” pentru a ne sprijini colaboratorii în oferirea de alimente nutritive, gustoase către comunităţile lor locale.

Gama Belcolade include, de asemenea, ciocolată certificată: Organic, Fair Trade, Organic Fair Trade, Rainforest Alliance and UTZ - produce certificate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel