Cine îi ia locul lui Emily Burghelea la "Acces Direct". A făcut anunțul în DIRECT

Fosta asistentă TV, Emily Burghelea, a fost înlocuită astăzi, după ce și-a dat demisia cu scandal. Iată cine i-a preluat rolul. 

Demisia asistentei TV Emily Burghelea a șocat întreaga lume și asta pentru că a decis să o facă cu mult scandal și acuzații grave la adresa Mirelei Vaida și a echipei "Acces Direct". 

Astăzi, Mirela Vaida a clarificat situația demisiei în direct, iar pe buzele tuturor stă întrebarea: cine îi va lua locul fostei asistente. 

Ei bine, răspunsul poate fi unul neașteptat, iar fanii emisiunii au fost surprinși atunci când au văzut că la finalul show-ului, în locul lui Emily a fost chiar Vulpița. Astfel, Veronica a avut ocazia să stea în postura unei prezentatoare TV și a avut rolul de a mulțumi sponsorilor. Zis și făcut, Vulpița și-a făcut treaba, în stilul ei caracteristic, iar Mirela Vaida a dat și verdictul care i-a surprins de fapt pe urmăritori:

„Habemos asistentus!” (n.r. Avem asistentă!), a spus aceasta. Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă Vulpița chiar ăi va lua locul lui Emily Burghelea.

Citește și: Mirela Vaida a EXPLODAT. "E caz PENAL! MIZERII. Puteți să ne ÎNJURAȚI". Care e ADEVĂRUL cu Emily? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel