Cine este iubitul Angelei Gheorghiu. E mai MIC cu 22 de ani. "Pe cale de DISPARIȚIE. Un VIS, în SFÂRȘIT"

Soprana Angela Gheorghiu se iubește de șapte ani cu un bărbat mai mic cu 22 de ani. Iată cine este bărbatul și cum s-au cunoscut.

Angela Gheorghiu este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, dar puțini cunosc detalii din viața ei privată și asta pentru că a fost destul de distretă.

Aceasta a trecut printr-un mariaj eșuat și în final și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr cu 22 de ani. Cu toate acestea, se pare că diferența de vârstă dintre ei nu reprezintă un obstacol în calea iubirii lor.

Cum s-au cunoscut. Povestea incredibilă

Astfel, soprana Angela Georghiu se iubește de șapte ani cu Mihai Ciortea, un medic stomatolog, care s-a prezentat mai întâi ca un fan înfocat, apoi a devenit bărbatul care avea să o ajute să treacă peste toate dezamăgirile, iar acum, cel alături de care a petrecut și perioada izolării. 

„Pe Mihai l-am cunoscut în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt”, a declarat Angela Gheorghiu pentru revista Elle.

„Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel