Cine este Andreea Sasu, femeia care a cucerit Italia. E în topul celor mai FRUMOASE iubite de fotbaliști

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Andreea Sasu a fost recent inclusă în topul celor mai frumoase soții de fotbaliși. Vezi cine este. 

Andreea Sasu este o româncă în vârstă de 30 de ani și a fost inclusă recent în topul celor mai frumoase soții de fotbaliși din întreaga lume. Aceasta a cucerit Italia în urmă cu mai muți ani, când a plecat să facă modeling.

Andreea este căsătorită cu Riccardo Saponara, în vârstă de 28 de ani, mijlocaș ofensiv la Fiorentina și care în urmă cu nouă ani era văzut drept una dintre marile speranțe ale Italiei, jucând de două ori pentru naționala de U21.

Povestea româncei din Italia

„Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze. Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, povestea ea într-un interviu din trecut.

„Eu și Ricki ne știm din 2017, după ce m-am despărțit de Philipp. Practic, de atunci am început să fim împreună, dar ne-am tot despărțit si împăcat. Am ținut totul secret până acum, deoarece nu eram sigură că voiam o relație. Dar am înțeles ce persoană extraordinară este, ne înțelegem foarte bine acum și suntem fericiți unul cu altul. Avem planuri mari împreună, o să ne căsătorim”, declara ea în 2019 pentru cancan.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel