Cine este Alexandru Pârgaru de la "Românii au talent". Suferă de o boală nemiloasă

Alexandru Pârgaru pe scena "Românii au talent" / Foto: YouTube
Alexandru Pârgaru pe scena "Românii au talent" / Foto: YouTube

Premiera emisiunii „Românii au talent” a adus pe scenă un concurent controversat şi deja devenit viral în online, de ani de zile. Este vorba despre Alexandru Pârgaru, cunoscut şi drept „copilul de diamant al României”. Puţini ştiu ce poveste de viață teribilă are acest tânăr care, până la vârsta de 29 de ani, a trecut prin mai multe operaţii pe creier. A apărut, de mic, la mai multe showuri televizate, inclusiv la Surprize, Surprize, Teo Show şi Codul lui Oreste.

Este celebru pe rețelele de social media și mai ales pe TikTok unde s-au viralizat numeroase momente amuzante cu Alexandru. Discursurile și teoriile sale par venite, parcă, de pe altă lume iar asta i-a fascinat pe români. Cu toate că are fizionomia unui copil, este adult în toată firea. Înainte de a păși pe scena „Românii au talent”, a dezvăluit că are 28 de ani, urmând să împlinească 29 peste foarte puțin timp.

De ce boală suferă Alexandru Pârgaru?

Aspectul său fizic este rezultatul unei boli ce i-a măcinat sănătatea încă de când avea 3 anişori şi a apărut în emisiunea Andreei Marin, Surprize, Surprize. Era doar un copil când i-a fost descoperită o tumoră pe creier – un craniofaringiom – care i-a stopat creşterea în înălțime. La cinci ani, părinții și-au dat seama că băiețelul avea probleme, nu se dezvolta normal. Medicii au extirpat-o de două ori, atunci când el avea 7 și 10 ani. În ciuda eforturilor doctorilor, la aproape 30 de ani, din cauza bolii, tânărul are corpul unui copil. Ulterior, el  a început să susțină că unele sunete au culori aparte.

Părinții lui Alexandru Pârgaru l-au dus pe la diferiți terapeuţi, din dorința de a-și înțelege mai bine băiatul. De fiecare dată când ieşeau din cabinetele psihologilor li se spunea că e un copil sănătos, dar care are o inteligență peste medie. Conform profinews.ro, tânărul se declară clarvăzător, vindecător prin lumină și susține că Dumnezeu a vorbit cu el. Tot el spune că ideile pentru mandale, niște desene atipice, i-ar veni tot la Divinitate. Pe lângă acestea, el scrie și poezii. Are clipuri postate pe YouTube în care vorbeşte despre terapiile alternative pe care le practică, participă la conferinţe şi seminarii despre medicina alternativă şi pare să nu fie deranjat de valul de ironii din online. Alexandru Pârgaru a spus, în timpul emisiunii, că Dumnezeu i-ar fi transmis un mesaj legat de oameni: "Cred în Dumnezeu pentru că El mi-a vorbit și a zis că El ne iubește, că El va fi tot timpul cu noi, cu toți oamenii."

Momentul lui Alexandru Pârgaru de la "Românii au talent" poate fi revăzut aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel