Cine e Naomi Hedman, NOUA iubită a lui Florin Ristei. A făcut FURORI și a creat controverse peste hotare

Florin Ristei și Naomi Hedman ar fi noul cuplu din showbiz-ul românesc. Iată cine este ea. 

Naomi Hedman este concurenta de la X Factor România care a reușit să atragă toate privirile atunci când a apărut prima dată pe scenă, dar și să-l cucerească pe Florin Distei.

Între cei doi se pare că s-a născut o poveste frumoasă de dragoste și chiar dacă nu au spus-o public, imaginile pe care le publică pe Instagram spun totul. 

Cine este Naomi Hedman

Naomi Hedman are 29 de ani și are o carieră de model internațional. În plus, ea lucrează ca hostess într-un club de noapte, iar cel mai mare vis al ei este să fie pe scenă, având deja câteva piese lansate. De asemenea, Naomi urmează să colaboreze pentru un proiect cu celebra cântăreață Nicki Minaj, ba mai mult cele două sunt destul de apropiate.

Naomi Hedman nu este însă la prima întâlnire cu televiziunea și asta pentru că, în 2016, a participat la reality show-ul britanic ”Ex on the beach”, unde a făcut furori, dar a creat și controverse, iar în cele din urmă s-ar fi ajuns și la un conflict în toată regula, între ea și o altă colegă de emisiune, conform mirror.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel