Cinci sfaturi prin care să arătăm impecabil într-un apel video

Odată cu măsurile de distanțare socială, tot mai multă lume a fost nevoită să apeleze la aplicații celebre precum Zoom și Skype.

Odată cu măsurile de distanțare socială, tot mai multă lume a fost nevoită să apeleze la aplicații celebre precum Zoom și Skype, conform BBC. Cu toate acestea, din cauza neatenției, camera video poate schimba drastic felul în care arătăm. Așadar, persoanele care vorbesc zilnic prin intermediul conferințelor video au alcătuit o listă cu cele mai bune metode de a arăta cum trebuie, într-o astfel de situație.

Fața trebuie luminată

Lumina naturală care vine din față este cea mai bună metodă de a arăta cât mai bine. Atunci când avem lumină naturală pe față, ochii sunt evidențiați și pielea este luminată cum trebuie.

Pentru a realiza acest lucru, computerul sau telefonul trebuie puse în fața unei ferestre. Asigurați-vă că lumina vă prinde din față, nu din spate sau dintr-o parte.

Evitați unghiurile joase

Unghiurile joase sunt, în general, evitate în filmările de acest gen: țineți camera la nivelul ochilor sau mai sus decât atât. „Trebuie să vă asigurați că sunteți filmat de mai sus puțin pentru a evita efectul de gușă dublă sau pentru a nu vă arăta conținutul nărilor", a spus antreprenorul online și YouTuber-ul Sunny Lenarduzzi,

Aveți grijă de piele

În situația în care suntem mereu prezenți în conferințe video, îngrijirea pielii este mult mai importantă, fiindcă coșurile, semnele și celelalte „obiceiuri rele arată de zece ori mai repede" într-o filmare. Pe lângă detaliile de pe față care sar în ochi, pielea uleioasă se observă foarte ușor în filmare. Așadar, asigurați-vă că vă ocupați de igiena personală chiar și în timpul restricțiilor de ieșire din casă.

Nu folosiți imaginea de pe ecran pentru a vă pregăti

Pregătirile sunt importante. Nimeni nu vrea să intre într-un apel, să se vadă și apoi să se verifice ca într-o oglindă, să verifice lumina și să își aranjeze părul. Așadar, este cel mai bine să vă pregătiți dinaintea unui apel.

Alegeți fundalul potrivit

Chiar dacă domiciliile nu au obligația de a arăta ca un birou profesional, este important să nu folosiți baia pentru a-i apela pe ceilalți. Persoanele care folosesc Zoom și Skype zilnic recomandă ca fundalul din spatele dumneavoastră să fie cât mai simplu și cât mai puțin încărcat, de exemplu un perete alb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel