Cinci mașini au ars în Galați. Focul a fost pus INTENȚIONAT

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Cinci maşini au fost distruse într-un incendiu dintr-o parcare din zona centrală a Galaţiului. 

Incendiul care a distrus marţi seara cinci maşini în parcarea unui bloc din zona centrală a municipiului Galaţi a fost provocat intenţionat, informează, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, conform Agerpres. Potrivit sursei citate, cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată şi folosirea cu intenţie a sursei de aprindere şi a combustibilului pentru a genera incendiul.

În cauză, poliţiştii au făcut primele cercetări la faţa locului şi au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă.

Cinci autoturisme au ars, marţi seara, în parcarea unui bloc din zona centrală a municipiului Galaţi.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de pompieri cu apă şi spumă.

"La momentul sosirii primului echipaj de pompieri incendiul se manifesta cu violenţă la patru autoturisme. Acestea au ars aproape în proporţie de 100%. A fost salvat parţial al cincilea autoturism, care e ars rău pe lateral. Din primele informaţii se pare că lângă el s-a declanşat incendiul, dar vântul l-a propagat în direcţie opusă. Se pare că incendiul a plecat din partea din spate a autoturismului, pe dedesubt", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

În februarie 2020, alte trei maşini au ars într-o parcare 

Un autoturism BMW a ars în totalitate, iar alte două au fost afectate parțial, după ce un incendiu a izbucnit într-o parcare din municipiul Galați, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență, conform Agerpres.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul afecta o singură mașină, iar mai apoi s-a extins la două mașini parcate în vecinătate.

ISU a precizat că echipajele de pompieri au fost solicitate în strada Nicolae Deleanu la un incendiu de autoturism.

„Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, incendiul afectând în proporție de 100% autoturismul BMW, partea din spate la un autoturism Dacia Logan şi partea din față a unui autoturism Ford Focus. Nu au fost înregistrate victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire", au mai precizat reprezentanții ISU Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel