Cinci „influencerițe” s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu: Am demarat acțiuni judiciare

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cinci vedete s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu, după ce aceasta a început o campanie în care îi atacă dur pe influenceri. 

Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam au postat, duminică seară, un mesaj pe Instagram prin care anunță că acționează pe cale legală împotriva Oanei Zăvoranu.

Decizia celor cinci vedete vine după ce Oana Zăvoranu a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând influencerii și activităţile lor. 

Iată mesajul celor cinci vedete 

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aș dori să îl pronuț sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea și a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, amenințări și alte mecanisme de aceeași categorie, aceeași persoană aduce grave atingeri la imagine și nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunitățile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere. Asemenea atitudini și acțiuni antisociale, profund ilegale și de netolerat într-o societate nu pot rămâne nesancționate.

Deja, prin intermediul unor avocați, am demarat acțiuni judiciare care să conducă la tragerea la răspundere atât penală, cât și civilă, a acestei persoane. De asemenea, avem speranța că mecanismele judiciare vor opri conduita vădit ilegală a respectivei persoane, precum și a celor care o susțin în diverse moduri. Înainte de a fi influenceri, suntem oameni care își doresc să trăiască într-o societate civilizată, iar civilizația presupune niște limite, niște drepturi și niște mecanisme de protecție a acelor drepturi. Internetul este un spațiu public în care, dacă educația nu ne obligă la o conduită civilizată, legea cu siguranță o va face”, este mesajul postat de Adelina Pestrițu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceușan și Anda Adam.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel