Chucky, păpușa care a speriat o generație întreagă, se întoarce

Chucky
Chucky

La 24 de ani de când a fost lansat filmul horror Child's Play / Jucaria care a produs o adevarată psihoză față de anumite tipuri de jucarii, Hollywoodul se pregătește să aducă a șasea continuare a poveștii.

"Curse of Chucky" se va lansa în anul 2013, însă nu la cinema, ci direct pe DVD.

Don Mancini care a scris toate cele 5 filme ale seriei începe în această toamnă în Canada filmarile la Curse of Chucky. Brad Dourif, actorul nominalizat la Oscar pentru rolul din One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) a fost angajat pentru a-i da iar glas lui Chucky. Filmul care îi va avea în distribuție pe Fiona Dourif (The Master), A Martinez (Longmire), Danielle Bisutti (CSI: Miami), și Brennan Elliott (Double Jeopardy) va spune povestea unei familii hăituită de malefica papusă în timpul unei inmormântări. Filmul se va lansa în 2013 direct la DVD.

în 1988, Child's Play sau Jucariă a fost o producție ce a reprezentat o noutate în domeniu la vremea respectivă, fantomele și zombie fiind deja concepte expirate la acel moment. Șase păpușari și-au folosit măiestria pentru a o anima pe Chucky, filmată pe diverse viteze.

MTV a numit-o pe Chucky acum 10 ani în topul celor mai ciudate și înfricoșătoare personaje negative din filmele horror. Păpușa care a adăpostit spiritul unui feroce criminal și care începe să ucidă a fost creată acum 23 de ani de producatorul Don Mancini și a avut parte de patru continuări: Child's Play 2 (1990), Child's Play 3 (1991), Bride of Chucky (1998) și Seed of Chucky (2004).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel