Chuck Norris, la un pas de o tragedie

Chuck Norris a suferit două atacuri de cord în 47 de minute, starul de la Hollywood afându-se acum în afara oricărui pericol.

Actorul în vârstă de 77 de ani a trecut pe lângă o tragedie. Potrivit El Pais, Chuck Norris a suferit două atacuri de cord într-un interval de 47 de minute. Şi a supravieţuit. Actorul de la Hollywood se întoarcea acasă alături de familie, după ce participase la Campionatul Mondial de Arte Marţiale, competiţie găzduită de Las Vegas. Ca o paranteză, Chuck Norris a inventat două stiluri de arte marţiale.

Chuck Norris se afla în drum spre California când a început să i se facă rău. Potrivit El Pais, actorul american s-a oprit în Nevada şi primul atac de cord l-a suferit la duş. Chuck Norris s-a prăbuşit pe podea, însă familia sa a fost pe fază şi a anunţat imediat ambulanţa.

La spital, Chuck Norris a suferit un nou atac de cord: "I s-a oprit respiraţia. Acest lucru ar fi ucis cu uşurinţă un bărbat tânăr, dar Chuck Norris este într-o formă fizică foarte bună. Totul s-a întâmplat prea repede, am crezut că a murit de două ori în 47 de minute. Am stat cu sufletul la gură, stăteam toţi atenţi la monitorul care măsoară ritmul cardiac", a povestit o sursă pentru Radar Online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel