Christina Ich, cum rar ți-e dat să vezi. Ce să faci cu masca de protecție dacă ești influencer / VIDEO

Christina Ich
Christina Ich

Ne mirăm că vedem oameni la supermarket, de toate vârstele, că nu știu să poarte corect masca de protecție împotriva coronavirusului.

Românii sunt împărțiți în mai multe categorii când vine vorba despre protecție: unii poartă corect măștile, alții le poartă sub nas, alții sub gură, adică în bărbie, alții nu le poartă deloc, dar mai este o categorie... cei care le poartă agățate de... o urechi. Și chestiune asta nu ține de statut social, vârstă sau alte caractistici similare. Tineri sau vârstnici, indiferent de unde provin, cei mai mulți nu vor să poarte corect masca. Spun că nu pot, că se chinuie și că nu o suportă motivând astfel de ce nu o țin și pe nas. Păi oricum faci un efort să o ții la gură. Dacă tot îl faci, trage-o peste nas.

Dar de ce nu purtăm masca corect? Pentru că nu prea avem modele. De exemplu, tinerii o văd pe Christina Ich, mare influenceriță cu 721.000 de urmăritori pe Instagram.

Ce ne învață să facem cu masca? Să tragem de ea când vrem să trimitem pupicei, să ne-o dăm jos când fumăm, apoi, desigur, să o punem la loc sau, când ne plictisim, să variem: s-o ținem agățată doar de o ureche. Mai pe scurt: să mutăm microbii dintr-o parte în alta.

Așa că ce pretenții să avem să învețe românul să poarte corect masca? Poate va învăța după alt doilea val de coronavirus sau după ce le moare cineva apropiat infectat cu Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel