Christian Sabbagh, din nou tătic de fată

Christian Sabbagh urmează să devină din nou tătic. Acesta trăieşte o povestea frumoasă de dragoste împreună cu iubita lui, Iulia.

Christian Sabbagh şi Iulia au dezvăluit detalii picante din relaţia pe care o au şi au vorbit despre fetiţa pe care o aşteaptă cu nerăbdare.

"Momentan, mi-au trecut starile de rau, iar acum ma simt din ce in ce mai bine, m-am ingrasat 10 kilograme, in sase luni. E fetita sigur.", a spus Iulia la Wowbiz, care a adaugat ca si sotul ei s-a ingrasat in aceasta perioada.

"Dragostea e ca-n prima zi. Facem patul impreuna, mancam impreuna, mereu sunt plecat. De luni pana vineri sunt plecat, asa ca stau mai tot timpul plecat.", a spus Christian, potrivit kanald.ro.

Iulia l-a dat de gol pe Cristian şi a spus că încă nu au cumpărat nimic pentru bebeluş pentru că acesta este foarte superstiţios.

Cei doi plănuiesc să se căsătorească înainte ca Iulia să nască.

"Trebuie sa ne casatorim inainte de a naste. Am inteles ca e foarte complicat in ziua de astazi, am facut analize medicale.", a marturisit Sabbagh, care a dezvaluit ca marele eveniment va fi anul viitor, iar nasi le vor fi Adi de la Valcea si sotia lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel