Chevrolet Trax - în premieră mondială la Paris

chevrolet-trax
chevrolet-trax

Pe 27 septembrie 2012, va avea loc, la Salonul Auto de la Paris, prezentarea, în premieră mondială, a noului Chevrolet Trax. Modelul întregește oferta mărcii americane de SUV-uri, alături de modelul Captiva, scrie money.ro

Autor: Andreea Iconaru

[caption id="attachment_220161" align="alignleft" width="310"] Sursa: money.ro[/caption]

Trax, noul SUV de la Chevrolet de dimensiuni mici, are caroserie cu linii puternice care indicムagilitatea și mobilitatea. Lungimea este de 4.24 metri, lățimea de 1.77 metri și un ampatament (distanța dintre axele osiilor extreme) de 2.55 m. Poți conduce mașina lejer atât în orașul aglomerat, cât și pe un teren accidentat. În interior, modelul Trax este dotat cu panou de instrumente care îmbină afișajele digitale cu cele analogice.

Va fi echipat cu șase airbaguri, sistem de control electronic al stabilității (ESC), sistem de asistență  la pornirea în rampム(HSA), sistem de control al tracțiunii (TC), un sistem de antiblocare la frânare (ABS), asistență pentru stabilizarea remorcii (TSA) și sistem de control la deplasarea în pantă (HDC).

În ceea ce privește gama de motoare, există o unitate pe benzinムcu supraalimentare de 1,4 l, un motor pe benzinムde 1,6 l, și un motor turbo-diesel de 1,7 l. La motorul turbo pe benzinムde 1,4 l, transmisia este manualăƒ, cu șase trepte de vitezăƒ, dezvoltムo putere de 140 cp (103 kw) și genereazムun cuplu maxim de 200 Nm.

Motorul diesel de 1,7 l va dezvolta o putere de 130 cp (96 kw) și un cuplu maxim de 300 Nm. Toate sistemele de propulsie cu transmisie manualムsunt echipate cu sistem Start/Stop. Sistemul de tracțiune integralムeste disponibil pentru variantele cu motoare turbo pe benzinムde 1,4 l sau diesel de 1,7 l. De asemenea, tot aceste motoare vor fi disponibile și cu o transmisie automatムcu șase trepte de viteză.

Portbagajul are un volum de 358 l și include multiple compartimente, deasupra și pe ambele laturi ale consolei centrale, precum și o cuvムdisponibilムsub scaunul pasagerului. Un spațiu suplimentar pentru depozitare există și sub podeaua portbagajului.

Există spațiu suficient pentru cinci persoane. Scaunele din spate pot fi rabatate, iar scaunul pasagerului din fațムpoate fi pliat. În total, sunt disponibile opt combinații de așezare a scaunelor.

Chevrolet a inventat, în 1935, primul model de SUV (sport utility vehicle), Suburban Carryall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel