Cheloo, apariție surpriză la Chefi la cuțite: "Eu câştig sezonul ăsta"

Cheloo, deranjat de atitudinea unui artist
Cheloo, deranjat de atitudinea unui artist

Cheloo, le-a pregătit juraților de la Chefi la cuțite, un preparat surpriză.

Cheloo, a venit în emisiunea "Chefi la cuțite" cu o surpriză pentru chefi, dar mai ales pentru Florin Dumitrescu, căruia a vrut să-i întoarcă glumele făcute într-o ediție "iUmor".

"Toată lumea mă întreabă ce caut eu la Chefi la cuţite. Apariţia mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. El a venit şi şi-a bătut joc de noi. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o reţetă pe care el nu este în stare, nu este capabil să o facă", a spus Cheloo la intrarea în emisiunea difuzată pe Antena 1. 

Acesta a venit cu un roast culinar și le-a gătit chefilor ceea ce, spune el, mănâncă în fiecare zi, și anume orez simplu, alături de o garnitură pe bază de bucăți de morcov. Fiind într-o emisiune culinară și vrând să se răzbune, aceasta a ales un plating mai puțin obișnuit, și a așezat bucățile de morcov în mod obsen, semn că artistul s-a simțit ofensat de glumele picante făcute de Florin Dumitrescu la iUmor. 

Reacția juriului

„Am un dispreţ fantastic pentru aceste preparate complicate. Eu mănânc mâncare simplă. Nu sunt pasionat de gătit, dar mă uit la emisiune pentru cei trei monştri, sunt foarte simpatici. V-aţi mâncat norocul cu mine. Eu câştig sezonul ăsta", a adăugat Cheloo.

Neștiind cine se află în spatele preparatului, cei trei jurați ai emisiunii au considerat că au de-a face cu un concurent impertinent și în plus, s-au simțit insultați, dar când l-au văzut intrând pe ușa, au izbucnit în râs.

„Nici n-aţi gustat! E lipsă de respect! E preparatul meu, îl mănânc zilnic. Se numește racheta albă", le-a spus Cheloo. „Staţi liniştiţi, mă spăl pe mâini săptămânal", a mai spus el, glumind.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel