Chef Sorin Bontea, obligat să renunțe la tunică: "Nu are nicio șansă"

Diseară, de la ora 20:00, pe Antena 1, chef Sorin se vede nevoit să renunțe la tunica sa de bucătar, obligat fiind de împrejurări: "Mi-a luat bluza, vrea să fie Bontea, dar nu are nicio șansă. A văzut că am câștigat mai multe amulete și vrea să fie în locul meu".

Din neatenție, Cătălin Scărlătescu va îmbrăca tunica colegului său, dar această mică greșeală va da naștere unor posibile strategii de joc în lupta avantajului cu numărul 6: "Poate ai și tu puțin noroc astăzi. Sau vrei cumva să câștig o probă în locul tău, să îmi dai o amuletă la schimb?", îl va întreba Sorin Bontea interesat.

Marți seară, maeștrii "Chefi la cuțite" își reiau locul la bancurile de lucru pentru o nouă competiție culinară, în care vor fi jurizați de un alt invitat special cu renume în gastronomie. Cei trei se vor lupta pentru ocazia de a găti alături de echipa lor, căci amuleta îi va permite câștigătorului să își folosească mâinile în bucătărie și să participe în cadrul unei probe timp de cinci minute, ajutându-și astfel trupa de bucătari. Această cartolină extrem de valoroasă va marca și o premieră atunci când va fi pusă în joc, căci până în acest moment niciunul dintre cei trei jurați nu a avut voie să se implice direct la gătit în confruntările pe echipe, ci doar să dea indicații.

Până în acest moment, chef Bontea și chef Dumitrescu se află pe primul loc în clasament, cu câte două amulete câștigate, pe când chef Scărlătescu a adjudecat un singur bonus. Dacă egalitatea se va restabili în seara aceasta, dar și care este tema probei de marți seară, telespectatorii Antena 1 vor afla de la ora 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar, "Chefi la cuțite".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel