Charlotte Năstase: E jenant să ai un așa tată, a încercat să mă convingă să mă sinucid/ Ilie Năstase: A făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult?

Sursa foto: Facebook Charlotte Nastase
Sursa foto: Facebook Charlotte Nastase

Ilie Nătase a reacționat după declarațiile șocante făcute de fiica sa, Charlotte Năstase.

"E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă că eu nu am o viață!”, a spus Charlotte Năstase, pentru Click!.

"E jenant să ai așa un tată"

"Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani. El a zis clar în înregistrare: Pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău. Ca să fiu sinceră, eu cred că el, pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit”.

"E jenant să ai așa un tată, o persoană incredibilă, așa un mare sportiv și el nici nu vrea să mă vadă! Să spună așa lucruri și să-și lase propria fiică de izbeliște! Dar am supraviețuit și, în sfârșit, sunt fericită!”, a mai spus Charlotte Năstase.

Ce spune Ilie Năstase

"Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America înseamnă că minte clonț! M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America...”, a afirmat, în schimb, Ilie Năstase la Antena Stars, potrivit SpyNews.

Ilie Năstase are 5 copii. Cu Dominique Grazia s-a căsătorit în 1972 și au avut un mariaj de zece ani, timp în care modelul belgian a născut-o pe Nathalie. În 1984, Năstase a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat. În 2004, Năstase s-a recăsătorit cu Amalia Teodosescu, de care s-a despărțit în 2010. Amalia și Ilie au împreună două fete, Alessia și Emma Alexandra, scrie digisport.ro.

Până la mariajul cu Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit și cu Brigitte Sfăt.

Charlotte Năstase, fiica lui Ilie Năstase, transformare uriașă

Transformarea lui Charlotte a fost una impresionantă, având loc între 2019 și 2021. Aceasta a postat pe contul ei de socializare imagini din spital și din primele săptămâni după ce a aflat cumplitul diagnostic: insuficiență hepatică. În martie 2020 a fost internată din cauza problemelor, iar într-o poză din iunie mărturisește că avea impresia că va muri în câțiva ani.   

Aceasta și-a schimbat stilul de viață și programul alimentar renunțând la alcool, carne roșie, sare și carnea de porc. Pentru a-și susține noua dietă, Charlotte și-a plantat propria grădină, spunând despre aceasta că a ajutat-o în procesul de vindecare fizică și mentală. Până în august 2020, la trei luni de la diagnostic, Charlotte se vindecase, iar silueta ei era complet schimbată.   

De la această schimbare, fiica lui Ilie Năstase nu s-a mai dezis de la stilul său sănătos de viață, care a ajutat-o să obțină o siluetă de invidiat.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel