Cezar Ouatu, moment rușinos: Să ridicăm fustele fetelor

Ema Apostu / 31 oct 2018 / 08:48 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cezar Ouatu a povestit o întâmplare amuzantă din copilăria sa, de pe vremea când era şcolar. Artistul a fost exmatriculat dintr-un motiv care, astăzi, stârneşte zâmbete.

"Nu am fost un copil dificil. Am fost un copil, cred eu, normal. Am fost o dată exmatriculat, când eram mai mic, dintr-o tâmpenie, am şi uitat de ea... Pe la şapte-opt ani, eram toţi la uniformă, iar fetiţele erau în nişte fustiţe mai scurte, eh, şi ce mi-a trăznit mie prin cap? Să ridicăm fustele fetelor. Făceam asta cu un prieten, unul mai mare, până când a chemat-o pe mama la şcoală.

Am fost pedepsit, exmatriculat... Tata râdea de leşina, se amuza. Nu eram eu singurul care ridica fusta fetelor, dar eu eram băiatul lui tata, băiatul lui Florin Oautu. Tata a fost o figură emblematică în zona intelectuală prahoveană, prieten cu Nichita Stănescu şi, mă rog, un intelectual desăvârşit, era cunoscut şi eu eram băiatul lui Florin Ouatu şi, îţi dai seama, chiar dacă şi alţii ridicau fustele, se spunea mai ales de mine: „Cezar Ouatu, băi, ia uite ce a făcut ăsta", a povestit Cezar Ouatu pentru Adevărul.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25