Urmărește emisiunea live


Cenușa Zinei Dumitrescu, abandonată la crematoriu

Zina Dumitrescu
Zina Dumitrescu

O nouă decizie a fiului Zinei Dumitrescu șochează întreaga lume. Urna cu cenușa acesteia ar fi fost abandonată la crematoriu.

Fiul Zinei Dumitrescu a abandonat cenușa acesteia la crematoriul din București, susține România TV. Toate acestea vin după ce lumea mondenă a fost șocată de decizia ca Zina Dumitrescu să fie incinerată, deși aceasta și-ar fi dorit o înmormântare creștinească. 

Conform sursei citate, fiul Zinei Dumitrescu nu a făcut încă o cerere pentru a ridica urna cu cenușă de la crematoriu. În mod normal procedura durează aproximativ 2-3 zile pentru a ridica urna, dar este obligatoriu completarea unei cereri în acest sens. Urna cu cenușă ar putea fi ridicată oricând în timp de un an de zile. 

”Nu pot să cred. Copilul tău bun pe care l-ai îngrijit, l-ai dus la școală, l-ai spălat, i-ai dat de mâncare și până la urmă să ajungă cel mai mare dușman. Eu așa consider. Nu știu. Ură, nu pot să înțeleg. Adică nu iei nici măcar cenușa la mama ta. Să îi îndeplinești ultima dorință, să fie acolo lângă părinții ei, lângă mama ei. Ceea ce aud, rămân fără vorbe. De unde atâta ură. Eu așa înțeleg. Nu pot să cred că la noi în România poate să existe așa ceva. (...) Ceva nu e înregulă cu copilul ăsta”, a declarat artista Saveta Bogdan, în direct la România TV. 

Vezi și: Scandal la incinerarea Zinei Dumitrescu. Catalin Botezatu, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel