Cele mai bine plătite vedete sub 30 ani

Descoperă topul celor mai bine plătite vedete sub vârsta de 30 de ani.

Autor: Mădălina Mocanu 

Fruntaşa clasamentului este Taylor Swift. Cântăreaţa americană a susţinut 111 concerte, din mai 2011, până în mai 2012, acumulând un venit de 57 de milioane de dolari.

La numai 22 de ani, solista pop-country este cea mai bogată vedetă de sub 30 de ani, conform Forbes.com.

  Următorul în listă este Justin Bieber, cântărețul de muzică pop/R&B de origine canadiană. Și-a început cariera profesională pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai târziu i-a devenit manager. Acum deţine venituri de 55 de milioane de dolari. Bieber este urmat în clasament de Rihannacântăreață, muziciană, textieră și dansatoare din Barbados, care a debutat în anul 2005. Averea sa este de 53 de milioane de dolari.  

Laddy Gaga, a cărei avere este de 52 de milioane de dolari, a debutat la vârsta de 18 ani, dar s-a bucurat de un real succes abia după ce a semnat un contract cu casa de discuri Streamline Records. Până în prezent a câştigat 5 premii Grammy.

Din urmă apare Katty Perry cu 45 de milioane de dolari. A devenit celebră datorită hitului „I Kissed a Girl”, lansat în 2008.

Topul este completat de Adele- 35 de milioane de dolari, acrtiţa Kristen Stewart- 34, 5 milioane de dolari, rapperul Lil Wayne- 27 de milioane de dolari şi actorii Taylor Lautner- 26, 5 milioane de dolari şi Robert Pattinson- 26,5 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel