Cele mai aşteptate filme în 2012 - VIDEO

sala cinema
sala cinema

În 2012 sunt așteptate câteva dintre filmele din francizele  "Batman", "Ice Age", "Twilight", "James Bond", "The Hobbit", dar şi lungmetraje regizate de cineaşti de renume, în care joacă actori celebri.

Filmul "The Dark Knight Rises", regizat de Christopher Nolan, în care joacă, printre alţii, Christian Bale, Liam Neeson, Gary Oldman, Anne Hathaway, Morgan Freeman, Michael Caine şi Marion Cotillard, va avea premiera pe marile ecrane din Statele Unite pe 20 iulie 2012. Premiera filmului în cinematografele din România va avea loc tot pe 20 iulie 2011.

Lungmetrajul "Ice Age: Continental Drift" va fi lansat pe marile ecrane internaţionale, inclusiv în România, pe 13 iulie 2012. Distribuţia celui de-al patrulea film din seria "Ice Age" a fost anunţată în aprilie 2011 de reprezentanţii studiourilor Fox. Jeremy Renner va da voce lui Gutt - un pirat şarmant, Jennifer Lopez va deveni Shira - un tigru cu dinţi sabie de care se va îndrăgosti Diego, iar Ray Romano şi Queen Latifah vor asigura din nou vocile pentru două personaje îndrăgite din această serie, mamuţii Manny şi Ellie.

Lungmetrajul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", al cincilea şi totodată ultimul film din seria "Twilight", va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 16 noiembrie 2012. Al patrulea film din franciză, "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", a avut premiera oficială, în Statele Unite ale Americii, pe 14 noiembrie 2011 şi a obţinut încasări de 657 de milioane de dolari. Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Cel de-al 23-lea film din franciza "James Bond", intitulat "Skyfall", este regizat de Sam Mendes şi va avea premiera în Marea Britanie pe 26 octombrie 2012. Din aceeaşi dată filmul poate fi văzut şi în cinematografele din România. Intriga din "Skyfall" este ţinută în mare secret de producători, iar speculaţiile despre noul film din seria "James Bond" abundă pe internet.

Al patrulea film din franciza "Omul Păianjen", intitulat "The Amazing Spider-Man", în care rolul principal este jucat de tânărul Andrew Garfield, va avea premiera nord-americană pe 3 iulie 2012. Premiera filmului în România este aşteptată pe 6 iulie 2012. Regia filmului este semnată de Marc Webb, iar din distribuţie mai fac parte actorii Sally Field, Martin Sheen, Emma Stone şi Rhys Ifans.

Primul dintre cele două lungmetraje din seria "The Hobbit", care se filmează în această perioadă în Noua Zeelandă, se va intitula "The Hobbit: An Unexpected Journey" şi va ajunge pe marile ecrane din lume, inclusiv în România, pe 14 decembrie 2012. Acest proiect cinematografic, al cărui buget de producţie este de 500 de milioane de dolari, se bazează pe romanele scrise de J. R. R. Tolkien şi a avut nevoie de câţiva ani pentru a intra în etapa filmărilor.

Cea de-a cincea parte a francizei "Resident Evil", care are la bază un joc video de succes, se va intitula "Resident Evil: Retribution" şi va avea premiera în Statele Unite pe 14 septembrie 2012. Cinefilii români vor vedea filmul tot din 14 septembrie 2012. Filmul o are în rolul principal pe Milla Jovovich - eroina din această franciză - şi este regizat de Paul W.S. Anderson, soţul actriţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel