Cel mai simplu mod de a petrece ONLINE cu prietenii. Opţiunea unei aplicaţii de muzică, perfectă în pandemie

Spotify, una dintre cele mai îndrăgite aplicaţii de muzică, oferă de acum posibilitatea unei petreceri online cu toţi prietenii. 

Spotify încearcă acum o nouă capabilitate disponibilă celor cu abonamente Premium. Este vorba despre noua funcție „sesiune de grup”/Group Session, în care un utilizator și până la cinci prieteni cu conturi de Spotify pot să asculte simultan același conținut.

Spotify Group Session este disponibil în variantă „beta”

Practic, poți crea o cameră privată de ascultare, în care poate fi redat orice tip de conținut de pe Spotify. Nu contează dacă alegi cel mai nou playlist realizat de Spotify, un Mix personal sau chiar un podcast găzduit pe celebra platformă. Toți cei șase utilizatori vor asculta simultan același conținut. Spre diferență de alte astfel de funcții de pe alte servicii însă, nu există un „șef” al camerei. Oricare dintre cei șase utilizatori pot să controleze redarea, scrie go4it.ro

Butoanele Play, Pauză, Next, sau chiar și listele de redare sunt disponibile tuturor. Ba chiar pot fi adăugate melodii în lista de redare după cea care este redată în prezent, pentru a crea practic un playlist al sesiunii. Din păcate, comunicarea între utilizatori trebuie să fie realizată prin intermediul unei alte platforme. Spotify nu oferă o funcție de chat în aplicația proprie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel