Cel mai scump Opel Ampera se găsește în România

Opel Ampera
Opel Ampera

Mașina electrică Opel Ampera a ajuns pe piața românească la prețul de 44.700 euro, devenid astfel cel mai scump Opel Ampera din Europa și asta din cauza TVA-ulul ridicat din țara noastră. 

[caption id="attachment_206507" align="alignleft" width="310"] Sursă foto: http://0-100.hotnews.ro/[/caption]

Deși în Europa, autoturismul se vinde cu aproximativ 43.000 euro, pe piața din România prețul îl depășește cu mult pe cel din celelalte țări europene. Cu toate aceste, mașina are o mulțime de fani și în România, numai în luna octombrie a anului trecut întregistrându-se peste 6.000 de comenzi.

Mașina hibrid poate parcurgere între 40 și 80 de kilometri doar cu energie electrică. Acest lucru este posibil doar dacă bateriile au fost încărcate complet.

Conform cifrelor de vânzări, autovehicului electric este cel mai bine vândut automobil electric de pasageri din Europa. "Suntem mandri ca suntem numarul unu in Europa. Datele noastre de vânzări și reacțiile clienților confirmă că suntem cu siguranța pe drumul cel bun cu Ampera ", spunea Enno Fuchs, Directorul Opel.

Potrivit 4tuning.ro, noul model a câștigat peste cinci zeci de premii naționale și internaționale printre care titlul de "Mașina anului 2012" și "Mașina Verde a Anului 2011". De asemenea, Ampera a primit cinci stele pentru siguranță de la Euro NCAP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel