Cel mai piratat film din 2014

Filmul "The Wolf of Wall Street" ("Lupul de pe Wall Street"), regizat de Martin Scorsese, care prezintă povestea reală a unui broker corupt din New York, a fost cel mai piratat lungmetraj în 2014, informează BBC și EFE, pe baza unei știri publicate de 'The Hollywood Reporter'.

Pelicula, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a fost descărcată ilegal pe internet de peste 30 de milioane de ori, conform firmei Excipio, specializată în monitorizarea pirateriei on-line.

Locul al doilea, cu 29,9 milioane de descărcări ilegale, este ocupat de "Frozen" ("Regatul de gheață"), al studiourilor Disney, filmul de desene animate cu cele mai mari încasări realizate până acum pentru acest gen cinematografic.

Aventura SF "Gravity" ("Gravity 3D: Misiune în spațiu"), în regia mexicanului Alfonso Cuarón, s-a situat pe poziția a treia, acest câștigător a șapte premii Oscar fiind piratat de 29, 357 milioane de ori.

Clasamentul continuă cu "The Hobbit: The Desolation of Smaug" ("Hobbitul: Dezolarea lui Smaug"), cu 27,6 milioane de descărcări ilegale, și "Thor: The Dark World" ("Thor: Întunericul"), piratată de 25,7 milioane de ori.

VEZI ȘI: Vedeta cea mai căutată pe IMDb - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel