EXCLUSIV  Cel mai periculos șofer din România: Ce mașină conduce, câți ani are/ ”Acesta este profilul persoanei care induce cel mai mare risc în trafic” - VIDEO

Toate societățile de asigurări s-au convins cu privire la cel mai periculos șofer din România. 

Valentin Ionescu, director general Direcția Asigurări ASF, a fost întrebat de către jurnalistul Val Vâlcu, în cadrul dezbaterii "Siguranță rutieră și asigurări auto. Lecțiile ultimilor ani. Ce e de făcut?", despre profilul șoferului implicat în accidente grave și ce tipuri de mașini conduce. 

”Riscul cel mai mare este la persoanele foarte tinere, sub 30 de ani, au și prima cea mai mare, din cauză că au frecvența cea mai mare a accidentelor. În general, conduc mașini de marcă cunoscută- BMW, Audi- dar mașini la mâna a doua foarte vechi, cu motoare peste 2000 - 2500 centimetri cubi. Acesta este tipicul, profilul persoanei care induce cel mai mare risc în trafic: foarte tânăr, mașină veche, motor puternic, lipsă de experiență și, ca urmare, și tariful calculat de toate societățile de asigurări este cel mai mare față de toate celelalte categorii” a răspuns Valentin Ionescu. 

Vezi dezbaterea completă: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel