Cel mai impresionant cadou pe care l-a primit Marina Almășan: A fost foarte special, un dar de Crăciun

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Marina Almășan / Foto Facebook Marina Almășan
ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Marina Almășan / Foto Facebook Marina Almășan

Marina Almășan a spus care a fost fost cel mai însemnat cadou pe care l-a primit de Crăciun.

„Un colind. Nu, nu a fost neapărat dedicat mie, însă are valoare sentimentală. Țin minte că Victor (n.r. - Socaciu) l-a rugat, într-o iarnă, pe tatăl meu să-i fredoneze un colind de la el, din Ardeal. Cu vocea sa impecabilă si între două partide de șah, tata i-a cântat ginerelui său “Cerul și pământul”. Victor nu auzise până atunci cântecul, i-a plăcut foarte mult și, la sugestia mea, și l-a inclus în repertoriu.

Fără să-mi spună, l-a orchestrat, l-a înregistrat și a rezultat un colind superb, pe care ni l-a cântat, ca surpriză, într-unul din Crăciunurile noastre. Eram cu toții la masă, Victor a stins lumina și, la cea a beculețelor din brad și a lumânărilor de pe masa festivă, ne-a pus cântecul. A fost un moment emoționant și, atunci când s-a aprins din nou lumina, am descoperit lacrimi, în colțul ochilor tatălui meu. Probabil melodia i-a răvășit amintiri dintr-o îndepărtată copilărie... Cum spuneam, chiar dacă nu e un cântec compus pentru mine, ci doar unul deja existent dar “reînviat” la îndemnul meu, “Cerul și pământul” mi-a părut atunci a fi un dar frumos și foarte special,  de Crăciun”, a spus Marina Almășan pentru Spectacola.

Interviul integral îl găsiți aici: https://www.spectacola.ro/marina-almasan-cadoul-de-suflet-primit-de-la-victor-socaciu-a-fost-un-moment-emotionant-probabil-i-a-ravasit-amintiri-dintr-o-indepartata-copilarie_25313.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel