Ceaiul minune: arde grăsimea, previne cancerul, estompează ridurile

femeie-bea-ceai
femeie-bea-ceai

Un ceai minune asigură arderea grăsimilor, prevenirea cancerului, estomparea ridurilor, tratarea acneei, prevenirea apariției cariilor. 

Pe cât de benefic este pentru sănătate, pe atât de greu este de conceput. Ceaiul oolong se obţine din frunze de Camellia sinensis. Se oxidează parţial în timpul procedeului mai mult decât ceaiul verde şi mult mai puţin decât cel negru, scrie Doctorul zilei. Mai mulţi cercetători susţin că previne cancerul, artrita reumatoidă şi stimulează arderea grăsimilor. În plus, reduce efectul de îngrăşare pe care-l au carbohidraţii.

Puteți mânca liniștiți o prăjitură!

Cercetătorii japonezi de la Centrul de Cercetare din Osaka au demonstrat că, dacă consumați ceaiul oolong cu un sfert de oră înainte de a consuma carbohidraţi, reduce creşterea nivelului insulinei.

Un ten fără riduri și acnee

Ceaiul oolong curăţă pielea, asigurând un ten fără acnee sau impurităţi şi cu o strălucire sănătoasă. Cercetătorii de la Universitatea de Ştiinţe Medicale din Shiga, Japonia, susțin că după doar o lună se observă o îmbunătățire a aspectului tenului.

Tartru redus, fără carii

Ceaiul oolong asigură o dantură frumoasă şi sănătoasă, așa cum arată un studiu realizat de către cercetătorii de la  Departamentul de Stomatologie al Universităţii din Osaka, Japonia, care au ajuns la concluzia că, în urma consumului acestui ceai, dinţii se întăresc, este prevenită apariţia cariilor, iar tartrul se reduce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel