Cea mai mare mârlănie a lui Băsescu, replica pentru Săftoiu

Fraza rostită de Traian Băsescu la TVR1, care se vrea o deviere diplomatică în scandalul cu Adriana Săftoiu, cred că este cea mai mare mârlănie a fostului marinar.

Nici ”dezvălurile” fostului purtător de cuvânt prezidențial nu mi se par în regulă. Nu cred în revelații, după cinci ani de la o concediere. Să dai din casă lucruri care, oricum, nu mai folosesc nimănui, parcă nu se face.

În fine, asta nu scuză mârlănia. Într-o lume civilizată, după o astfel de frază, dispăreai, chiar și din butaforia numită PMP.

"Nu am ascultat niciodată casete cu înregistrări. Face parte din propagandă. (...) Despre femei... numai de bine. Ce vreți? Să mă cert cu o femeie? Subiect penibil. Nu am ascultat niciodată convorbiri".

Deci, consilierul prezidențial Adriana Săftoiu nu a fost numită în funcție pentru calitățile ei profesionale, ci pentru că este o femeie? Femeile nu merită o replică? Atunci, de ce merită o funcție? Cum să le promovezi în politică, așa cum se laudă Băsescu că a făcut, dacă nu se face să le dai replici?

Șocantă este și fraza ”Despre femei, numai de bine”. Parcă era ”despre morți, numai de bine”. Să fie o amenințare?

Nu, cred, că e pur și simplu mârlănie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel