Ce surpriză a pregătit Iuliana Tudor pentru ultima seară a "Cerbului de Aur"!

Cea de-a 5-a seară a “Cerbului de Aur 2018” aduce pe scena din Piața Sfatului din Brașov nume mari ale muzicii românești: Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, K1 și grupul Crai Nou din Alba Iulia, dar și actorii Vlad Rădescu, Mihaela Rădescu și Sorin Frâncu. 

Aceasta va fi un regal de folclor românesc, cu momente speciale, o seară în care folcorul va fi prezentat și în formă modernă de Damian Drăghici și Alex Calancea. Ultima seară a “Cerbului de Aur” se încheie cu un proiect de evocare istorică, “Toti K1 pentru România”.

Paula Seling și Iuliana Tudor și-au ales cu mare grijă ținutele. După ce în 2002 a câștigat acest concurs, Paula este emoționată că va urca pe scenă chiar în an centenear, cântând despre România și istoria ei. 

(oar_w460)

"E o emoție puternică să aduci pe scenă piese despre țara ta în an centenar, e un moment unic, important pentru noi românii, și am emoții, da, pentru că îmi doresc ca acest spectacol despre istorie să trezească în noi sentimentul de iubire de țară, mândria că suntem români, că avem o istorie în spate ca popor, că avem tradiții frumoase, obiceiuri unice în lume, cultură", a declarat Paula. 

“Toti K1 pentru România” este un program pregătit special de marile talente ale scenei muzicale românești, pentru ultima seară a Cerbului de Aur. Iuliana Tudor va întruchipa România, valorificând elementul de identitate natională-IA românească.

(oar_w460)

“Acest proiect îi conectează pe români, într-o formă extrem de accesibilă, cu câteva dintre cele mai importante momente și figuri ale istoriei României, atunci când românii au fost cu adevărat uniți", spune Iuliana Tudor, gazda show-ului din aceasta seară, dedicată folclorului românesc autentic dar și reinterpretarilor moderne.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel