Ce surpriză a pregătit HTC pentru fanii UEFA

aplicatie_uefa
aplicatie_uefa

Veste excepțională pentru fanii UEFA Champions League şi UEFA Europa League. Începând de astăzi, aplicația HTC FootballFeed pentru Android poate fi descărcată gratuit din Google Play store, noua aplicaţie creată de HTC devenind astfel principala sursă cu cele mai noi actualizări ale UEFA pentru fani. Pe smartphone-ul oficial al UEFA Champions League şi UEFA Europa League, noua aplicaţie oferă fanilor cea mai bună experiență.

Aplicația FootballFeed lansată, marți, de HTC, devine astfel partenerul mobil ideal pentru UEFA Champions League și UEFA Europa League, fanii putând astfel să afle cele mai recente statistici imediat ce sunt făcute disponibile de UEFA, într-un format personalizat.

Mai mult, cu o interfaţă bazată pe apreciatul ecran de start HTC BlinkFeed, designul aplicaţiei este, de asemenea, personalizabil într-un mod unic, astfel încât utilizatorii să fie la curent cu echipele şi meciurile care îi interesează cel mai mult.

Tot în interesul fanilor, noua aplicație HTC FootballFeed are și o serie de funcții ce permit începerea și antrenarea conversațiilor dintre fani nu numai pe stadion sau acasă, ci și oriunde în lume: Ştiri şi articole; Cele mai recente rezultate; Detalii despre meciurile următoare; Un flux live pentru fiecare meci, prezentând momentele-cheie; Comentarii detaliate; Informaţie uşor accesibilă despre orice club sau jucători din competiţie; Galerii cu fotografii incredibile; Promoţii şi competiţii exclusive pentru HTC.

Ce alte facilități permite noua aplicație HTC

Cu noua aplicație, fanii pot insera notificări în calendarul telefonului, ceea ce le va permite să nu piardă niciun meci, dar pot face și sugestii sau pot oferi idei de funcții pentru următoarea actualizare a aplicației.

“Noua aplicaţie HTC FootballFeed a fost proiectată pentru a îmbogăţi experienţa fanilor atunci când urmăresc sportul pe care-l iubesc – în timpul jocului, înaintea lui sau în discuţiile de după. Să urmăreşti fotbalul înseamnă mai mult decât să verifici scorurile, aşa că am creat o aplicaţie care oferă informaţii complete, o abordare de de 360 de grade ce cuprinde tot ce contează pentru fani şi, pentru că nu există doi utilizatori identici, am făcut posibilă personalizarea inteligentă a experienţei prin care poţi urmări informaţiile care contează pentru tine, oricând ai nevoie de ele”, a declarat președintele HTC EMEA, Philip Blair.

Despre HTC

Fondat în anul 1997, HTC Corp (HTC) este producătorul unei serii de dispozitive mobile premiate în repetate rânduri, dar și al unor telefoane care au marcat premiere pe plan mondial. Poziţionând utilizatorii în centrul atenției, HTC depășește barierele design-ului și tehnologiei pentru a crea experiențe personale inedite pentru utilizatorii din întreaga lume. Portofoliul de produse HTC include smartphone-uri și tablete propulsate de HTC Sense, o interfață grafică prin care experiența de utilizare este îmbunătățită și simplificată. HTC este listată la Bursa de Valori Taiwan cu indicativul 2498. Pentru mai multe informaţii despre HTC puteți vizita site-ul www.htc.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel