Ce spune Cristi Borcea despre a treia căsătorie!

Visul Valentinei Pelinel s-a împlinit! De azi este doamna Borcea, cu acte în regulă!

Zvonurile s-au adeverit! Au ținut totul secret și nu au vrut să dezvăluie absolut nimic apropiaților. Și-au luat părinții cu ei și martorii și au ajuns azi în fața ofițerului Stării Civile! Valentina Pelinel a devenit azi Valentina Borcea. Decizia de a se căsători azi a fost ceva spontan. Nunta și petrecerea mare vor urma însă! Data exactă nu se știe!

(oar_w460)
 Captură TV 

“Sunt fericită, sunt împlinită, recunosc că sunt și emoționată, așteptam de multă vreme și uite că s-a întâmplat! Doar părinții ne-au fost alături…”, a declarat proaspăta doamnă Borcea jurnaliștilor, la ieșirea de la Starea Civilă.

(oar_w460)
Captură TV

Vizibil emoționați și fericiți, soții Borcea au recunoscut și că urmează să devină părinți de gemeni. Întrebat cum crede că o să fie pentru el cea de-a treia căsătorie, Borcea a răspuns: “Va fi cea mai benefică din toate punctele de vedere a treia căsătorie! Mi-a zis și un prieten că este la a treia căsătorie și este cel mai fericit și mai împlinit și am încredere în el…Mai întâi să îmi revin eu și după aceea avem timp și de petreceri…”, a declarat omul de afaceri, care a mai adăugat că tatăl său o respectă și o iubește foarte tare pe Valentina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel