Ce spune Cristi Borcea despre a treia căsătorie!

Dana Popa / 12 sep 2018 / 19:05 Salveaza PDF Comentarii

Visul Valentinei Pelinel s-a împlinit! De azi este doamna Borcea, cu acte în regulă!

Zvonurile s-au adeverit! Au ținut totul secret și nu au vrut să dezvăluie absolut nimic apropiaților. Și-au luat părinții cu ei și martorii și au ajuns azi în fața ofițerului Stării Civile! Valentina Pelinel a devenit azi Valentina Borcea. Decizia de a se căsători azi a fost ceva spontan. Nunta și petrecerea mare vor urma însă! Data exactă nu se știe!

(oar_w460)
 Captură TV 

“Sunt fericită, sunt împlinită, recunosc că sunt și emoționată, așteptam de multă vreme și uite că s-a întâmplat! Doar părinții ne-au fost alături…”, a declarat proaspăta doamnă Borcea jurnaliștilor, la ieșirea de la Starea Civilă.

(oar_w460)
Captură TV

Vizibil emoționați și fericiți, soții Borcea au recunoscut și că urmează să devină părinți de gemeni. Întrebat cum crede că o să fie pentru el cea de-a treia căsătorie, Borcea a răspuns: “Va fi cea mai benefică din toate punctele de vedere a treia căsătorie! Mi-a zis și un prieten că este la a treia căsătorie și este cel mai fericit și mai împlinit și am încredere în el…Mai întâi să îmi revin eu și după aceea avem timp și de petreceri…”, a declarat omul de afaceri, care a mai adăugat că tatăl său o respectă și o iubește foarte tare pe Valentina.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23