Ce spune Andrei Leonte, câştigătorul de la X-Factor care riscă să piardă 200.000 de euro

andrei-leonte
andrei-leonte

Reprezentanţii Antena 1 au descoperit că Andrei Leonte, câştigătorul de la X-Factor, ar fi avut un contract cu o casă de discuri înainte de a participa la concurs, ceea ce contravine regulilor competiţiei. Marele câştigător nu neagă existenţa unui astfel de contract, dar a precizat că singura lui dorinţă a fost aceea de a cânta, nu a vizat premiul cel mare de 200.000 de euro.

În acest moment organizatorii fac cercetări, iar dacă se va confirma că Leonte a avut un contract cu o casă de discuri, riscă să fie descalificat şi să piardă marele premiu.

“În aşteptarea rezultatului clarificărilor ce au loc în aceste zile, aş vrea să spun că visul meu a fost să cânt, iar Antena 1 mi-a dat această şansă, lucru pentru care sunt cât se poate de recunoscător. Prezenţa mea pe scena «X Factor», publicul care m-a susţinut şi oamenii extraordinari pe care am avut ocazia să îi cunosc reprezintă pentru mine cel mai mare câştig”, a spus Andrei Leonte, conform Libertatea.

Zilele acestea, se va soluţiona această problemă, rezultatul urmând a fi adus la cunoştinţă atât publicului, cât şi concurentului.

Citeşte şi:

De ce Andrei Leonte, câștigătorul de la X Factor, riscă să piardă premiul – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel