Ce spune Adelina Pestrițu despre fetița ei! Cum își laudă logodnicul!

Adelina Pestrițu este în culmea fericirii de când a devenit mămică.

Este pur și simplu îndrăgostită de micuța Zenaida, despre care spune că e “cuminte și frumoasă”. Totodată, vedeta îl laudă pe tatăl micuței și e de părere că nu putea găsi o persoană mai potrivită cu care să poată face un copil!

“Dragii mei, am prins puțin timp liber, câtă vreme bebelina noastră adorabilă doarme, după un lăptic matern sănătos și consistent. Sunt de doar două zile acasă cu Zenaida și nu-mi vine să închid un ochi, nici pentru a mă odihni măcar, astfel încât să nu pierd niciun moment din creșterea fetiței pe care tocmai am adus-o pe lume.

(oar_w460)

Nu am să spun că este ușor dar, uitându-mă la ea, simțindu-i mirosul, pielea fină, văzandu-i ochii, care incearcă să distingă unde e mami și unde e tăti, mă ajută să fac totul cu o dragoste imensă și să nu resimt niciun fel de oboseală. Virgil este topit și el. Mă ajută în fiecare acțiune dedicată fetiței noastre și este alături de mine întru-totul. Este un tătic grijuliu și iubitor, dar și un logodnic așa cum mi-am dorit. Imaginea pe care o văd zi de zi cu el, vine ca o confirmare a faptului că am făcut alegerea corectă pentru rolul de tătic al copilului meu, iar asta mă face extrem de fericită și împlinită”, scrie Pestrițu pe site-ul ei, www.edamagazine.ro .

“Avem o fetiță extrem de cuminte și de frumoasă. Incă nu ne vine să credem că este a noastră și realizăm că stăm ore în șir să o analizăm și să ne minunăm de darul primit de la Dumnezeu.

(oar_w460)

Ziua de vineri, 3 august 2018, atunci când am născut-o, a fost fără doar și poate cea mai pretioasă și importantă zi din câte am trăit. Primul ei plânset m-a făcut să simt fericirea pană în măduva oaselor și să-mi curgă șiroaie de lacrimi imposibil de controlat. Am știut că abia atunci am simțit ce înseamnă cu adevărat să fii un om realmente fericit. Eram incredibil de emoționată din cauza operației, tremuram și puneam o mie de întrebări pe secundă. Din momentul în care am intrat în sala de operație, am știut că, după primele 10 minute, viața mea va avea alt sens și voi deveni o altă persoană, gata oricând să lupte cu toate forțele pentru puiul ei. Așa a și fost”, a mai povestit Adelina. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel