Ce spun ONG-iștii despre plimbatul găinii de către Iulia Albu

iulia albu
iulia albu

Iulia Albu, soția desingerului MIhai Albu, se pare că a supărat organizațiile de protecia animalelor, după ce a apărut cu o găină la TV.  Plimbatul găinii e pur şi simplu o demenţă şi o problemă psihică, au afirmat ONG-iștii pentru cancan.

„Dacă Iulia Albu doreşte să socializeze prevalându-se de o găină, ar trebui să-şi ia mai multe. Găina nu e pe lista animalelor de companie din România şi nu va fi niciodată. A ne etala cu astfel de animale care sunt exotice din punct de vedere al animalelor de companie, e pur şi simplu o demenţă şi o problemă psihică şi nu are nicio legătură cu bunăstarea şi protecţia animalelor.

Dacă lumea se uită la ea că umblă cu găina în poşetă nu e problema românilor, ci a dânsei. Putem face apel la Legea pentru protecţia animalelor şi la sancţiunile pentru nerespectarea condiţiilor în care trăiesc animalele, privarea de libertate, rele tratamente, pentru că găina nu va sta niciodată cu pampers în mediul ei natural", a afirmat Veronica Tulpan coordonatoarea programelor naţionale ale organizaţiei pentru protecţia animalelor Vier Pfoten.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel